ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αφιέρωμα της «Wall Street Journal» στον Πιτίνο και τον Παναθηναϊκό – “Είδα πράγματα που δεν έχω δει ποτέ”!

Η «Wall Street Journal» έκανε αφιέρωμα στη ζωή του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Αφιέρωμα της «Wall Street Journal» στον Πιτίνο και τον Παναθηναϊκό -

Η «Wall Street Journal» έκανε αφιέρωμα στη ζωή του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Στο δημοσίευμα της Δευτέρας γίνεται λόγος για μια διαφορετική March Madness του Πιτίνο ο οποίος αναφερόμενος στην νέα εμπειρία του στην Ευρώπη δηλώνει: «Εδώ είδα πράγματα που δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου». 

Ο δημοσιογράφος Τζόσουα Ρόμπινσον, ο οποίος υπογράφει το αφιέρωμα, στέκεται στα καπνογόνα στο ΟΑΚΑ αλλά και σε όσα έγιναν στο παρκέ, με την πρόκριση του «τριφυλλιού» στην οκτάδα της Euroleague. Επίσης,  γίνεται αναφορά στη Θύρα 13 και το πιο γνωστό σύνθημά της, το «Χόρτο Μαγικό», με τον Πιτίνο να λέει για τους οπαδούς της ομάδας:«Αυτοί οι άνθρωποι θυσιάζουν πράγματα, για να έρθουν στους αγώνες μας. Δεν είναι σαν τον Τζακ Νίκολσον στην πρώτη σειρά των court seats στους Λέικερς». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δημοσιεύμα γίνεται αναφορά στη ζωή του Πιτίνο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο NCAA: «Τότε ο Πιτίνο άκουσε από τον GM των Μέμφις Γκρίζλις, Κρις Ουάλας, για μια πρόταση για δουλειά. Δεν ήταν από το ΝΒΑ, ένα μεγάλο ή ένα μικρό κολέγιο. Ήταν από κάπου που λεγόταν Παναθηναϊκός, το οποίο στα αυτιά του Πιτίνο θα μπορούσε να είναι ένα δείπνο στην Νέα Υόρκη. Ποτέ δεν πρόσεχε το μπάσκετ της Euroleague και δεν ήξερε πού ερχόταν». 

Στη συνέχεια, ο Πιτίνο μιλάει για τη ζωή του στην Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα:  «Η ελληνική αλφάβητος είναι δύσκολη. Υπάρχουν τρία διαφορετικά “Ι”». 

Τέλος, ο Πιτίνο δηλώνει:  «Η Euroleague είναι το κολεγιακό μπάσκετ με 30χρονους ενήλικες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...