ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Μόνο έτσι θα πουλήσει ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή Παναθηναϊκού, το σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας και την επόμενη μέρα στο κλαμπ.

Μόνο έτσι θα πουλήσει ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή Παναθηναϊκού, το σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας και την επόμενη μέρα στο κλαμπ.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε κάτι, μετά και τα όσα δήλωσε χθες ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώτος στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν δεν είναι να βγει στην αγορά και να βάλει πωλητήριο σε ποδοσφαιριστή. Τι εννοούμε…

Ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι κατά την άποψή του για να μεγαλώσει η ομάδα θα πρέπει να γίνει μια πώληση. Πολύ σωστό και άκρως ρεαλιστικό. Είναι διαφορετικό, όμως, το «όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους», που πρόσθεσε ο κόουτς και διαφορετικό το «πρέπει να πουληθεί ο τάδε», όπως είχε γίνει παλαιότερα με τον Κάρλος Ζέκα, μια και ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε οπωσδήποτε ρευστό εκείνη τη χρονική στιγμή. Μην μπερδευόμαστε, λοιπόν. Το «τριφύλλι» θα πουλήσει ποδοσφαιριστή αν και εφόσον έρθει πρόταση σε πάρα πολύ καλή τιμή. Δεν υπάρχει περίπτωση οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε κάποια πώληση αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, ούτε βάζουν πωλητήριο σε κάποιον, έχοντας ένα τέτοιο σκεπτικό. Η ενδεχόμενη πώληση θα αφορά την περίπτωση ενός παίκτη και όχι παραπάνω. Εκτός κι αν δούμε το καλοκαίρι τρελά πράγματα και γίνουν… ουρές από ενδιαφερόμενους για 3-4 ποδοσφαιριστές της ομάδας…

Θυμίζουμε ξανά ότι ο μεγάλος στόχος γι αυτή τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της, πλην της πέμπτης θέσης, ήταν να μπει η βάση για την ομάδα του αύριο, ταυτόχρονα με την οικονομική εξυγίανση. Αρα, λοιπόν, μη σας πιάνει πανικός και μη θεωρείτε ότι θα ξηλωθεί ο κορμός της ομάδας και θα… ξεπουληθούν άπαντες. Ξαναγράφουμε: Όλοι έχουν την τιμή τους, αλλά ο στόχος είναι να γίνει μια πώληση ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ η πρόταση είναι άκρως ικανοποιητική και τα χρήματα τα οποία θα έρθουν, θα δίνουν τη δυνατότητα για αύξηση μπάτζετ και απόκτηση ικανότατου αντικαταστάτη. Αλήθεια, κάτι τέτοιο χαλάει κάποιον; Το αντίθετο θα λέγαμε.

Το πλάνο, λοιπόν, δεν αλλάζει. Απλώς σε μια ενδεχόμενη πώληση, η οικονομική κατάσταση για την ενίσχυση θα είναι καλύτερη. Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλάμε για υποψήφιους ποδοσφαιριστές. Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης είναι τρεις από τους παίκτες που μπορεί να φέρουν κάτι. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε τους επόμενους μήνες…

Υ.Γ1: Εχει καταντήσει κουραστικό, αλλά θα το επαναλάβουμε διότι ορισμένοι δεν το καταλαβαίνουν. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι για να αλλάξει το κλαμπ συνολικά επίπεδο θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά. Το κυριότερο, να βρεθεί επενδυτής με όραμα. Μέχρι, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο, ο ορθός δρόμος είναι αυτός που έχουν επιλέξει τώρα οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτός της οικονομικής εξυγίανσης και όχι της λοξοδρόμησης του πρόσφατου παρελθόντος που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.

Υ.Γ2: Τον Ινσούα και τα μάτια σας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ