ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Έτσι θα πάρετε εισιτήρια

Ρεάλ - Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Μαδρίτης.

Ρεάλ - Παναθηναϊκός: Έτσι θα πάρετε εισιτήρια

ΡεάλΠαναθηναϊκός: Τι ισχύει με τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Μαδρίτης.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού φέτος βρίσκεται σε κάθε γήπεδο της Ευρώπης και ενισχύει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι “πράσινοι” φίλαθλοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε εκτός έδρας ματς, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Μιλάνο και το βροντερό “παρών” που έδωσαν.

Πολύς κόσμος, λοιπόν, ρωτάει τι ισχύει με τα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλει οφ της Ευρωλίγκα. Με βάση τους κανονισμούς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει εισιτήρια. Ετσι, λοιπόν, εκδρομές οργανωμένες δεν πρόκειται να γίνουν. Αν κάποιοι οπαδοί του “τριφυλλιού” επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη και να βρεθούν στα παιχνίδια με τη Ρεάλ, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα των Ισπανών και να κλείσουν μόνοι τους το εισιτήριο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.