ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Ας γίνει κατανοητό: Ούτε ξεπουλάει, ούτε «καίγεται» να πουλήσει ο Παναθηναϊκός

Οι πολλαπλές ερμηνείες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη και το απλό που δίχως λόγο γίνεται σύνθετο στο μυαλό μας. Το editorial του panathinaikos24.gr.

Ας γίνει κατανοητό: Ούτε ξεπουλάει, ούτε «καίγεται» να πουλήσει ο Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Οι πολλαπλές ερμηνείες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη και το απλό που δίχως λόγο γίνεται σύνθετο στο μυαλό μας. Το editorial του panathinaikos24.gr.

Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες
Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες 2.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια κουβέντα είπε ο Γιώργος Δώνης στην Αθλητική Κυριακή και ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Θαρρείς και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε κάτι το φοβερό και τρομερό ή τα όσα… ξεστόμισε ανέτρεψαν τα πάντα στο «τριφύλλι». Ψυχραιμία! Ούτε ξεπουλάει η ομάδα, ούτε «καίγεται» να πουλήσει, ούτε βγαίνει στην αγορά απελπισμένη για να δώσει ποδοσφαιριστές. Πως προέκυψαν όλα αυτά;

Τι είπε ο Δώνης; Ότι ο μεγάλος στόχος για φέτος ήταν να δημιουργηθεί μια βάση παικτών, η οποία με τον καιρό θα εξελιχθεί,  ότι κατά την άποψή του ίσως πρέπει να πουληθεί ένας ποδοσφαιριστής για να μεγαλώσει το κλαμπ και ότι όλοι έχουν την τιμή τους. Επίσης, σε ερώτηση που του έγινε για τον Γιάννη Μπουζούκη, απάντησε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να πουλήσει τον νεαρό με ένα ποσό της τάξεως του 1,5 ή 2 εκατ. ευρώ.

Απλά και κατανοητά, λοιπόν. Ούτε για «αναγκαία πώληση» έκανε λόγο ο κόουτς, ούτε για τρελές καταστάσεις που απαιτούν να παραχωρηθεί οπωσδήποτε κάποιος ποδοσφαιριστής (περίπτωση Ζέκα) και μάλιστα σε χαμηλή τιμή. Το αντίθετο. Από τα λόγια του Δώνη γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός δεν «καίγεται» για να πουλήσει κάποιον πρωτοκλασάτο παίκτη.

Οι «πράσινοι» προχωρούν με βάση τον σχεδιασμό τους και αν έρθει σε αυτούς μια πρόταση που θα τους ικανοποιεί οικονομικά, θα τα βάλουν κάτω και θα αποφασίσουν. Ούτε η μισή ομάδα θα ξηλωθεί, ούτε μια ενδεχόμενη- και όχι σίγουρη- πώληση θα είναι σε τιμή χαμηλή. Ας μη μας πιάνει, λοιπόν, τρέλα κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές προς τα μέσα Απριλίου…

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close