ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Final Four στην Αθήνα στη μνήμη Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου

Μοιάζει πλέον σίγουρο. Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Final Four ή του 2020 ή του 2021 και μάλιστα θα διεξαχθεί εις μνήμην των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Final Four στην Αθήνα στη μνήμη Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου

Η Αθήνα μοιάζει έτοιμη να διοργανώσει Final Four για την Ευρωλίγκα, που είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί εις μνήμην των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, τιμώντας την προσφορά τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως τονίζει η «Live Sport», προκειμένου η ελληνική πρωτεύουσα να αναλάβει τη διεξαγωγή της κορυφαίας φάσης της διοργάνωσης, είτε το 2020 είτε το 2021, παίρνοντας το όνομα τω εμβληματικών ηγετών του Παναθηναϊκού, που τον οδήγησαν στην κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών τροπαίων.

Το αν θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες 10 μέρες περίπου, καθώς αυτή τη στιγμή, για το 2020, η Αθήνα είναι υποψήφια μαζί με το Παρίσι. Αν αναλάβει, πάντως, το επόμενο Final Four, τότε το κόστος της μικρής ανακαίνισης, που θα χρειαστεί το ΟΑΚΑ, θα είναι της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, με το σχετικό κονδύλι να έχει ήδη εγκριθεί.

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!
Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια! 45.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ ελέγχουν το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί το έργο αυτό ακόμη και αυτό το καλοκαίρι, κάτι που είναι οριακό σε σύγκριση με τις υποχρεώσεις Παναθηναϊκού και, ίσως, ΑΕΚ, που αρχίζουν τον Οκτώβριο για την επόμενη χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...