ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Παιχταράς ο Μάικ, αλλά δεν είναι ρομπότ”

Ο Λίβιο Πρόλι ύψωσε... προστατευτικό τείχος γύρω από τον Μάικ Τζέιμς.

Δύσκολες ημέρες περνά ο Μάικ Τζέιμς και συνολικά η Αρμάνι. Ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ της Euroleague αλλά και η ήττα-σοκ από τη Σάσαρι έφεραν τον Αμερικανό γκαρντ στο επίκεντρο της κριτικής των φιλάθλων της ομάδας.

Κι ενώ στα social media γίνεται “χαμός” σχετικά με τον Τζέιμς, ο πρόεδρος της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι, τον υπερασπίστηκε δημοσίως. Ο Ιταλός αναφέρθηκε δημοσίως στην αξία του 28χρονου γκαρντ, τόνισε ότι είναι μεγάλος παίκτης, αλλά όχι ρομπότ και “έταξε” μεταγραφή ενός παίκτη που θα τον πλαισιώσει.

“Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Τζέιμς για κάτι. Όταν τον χρησιμοποιείς για περισσότερα από 30 λεπτά και του ζητάς να κάνει αυτά που έκανε, δεν μπορείς να μιλάς και για άμυνα. Όσο βρίσκομαι στο Μιλάνο, δεν έχω δει κάποιον παίκτη τόσο καλό όσο ο Μάικ Τζέιμς. Αλλά δεν είναι ρομπότ”, ανέφερε ο Πρόλι στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 37.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...