ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημήτρης Διαμαντίδης: “Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή…” (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεχώρισε την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, μιλώντας στη Euroleague.

Δημήτρης Διαμαντίδης:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν το “άλφα” και το “ωμέγα” στο παρκέ για πολλά χρόνια. Έζησε τα πάντα και κατέκτησε… επίσης τα πάντα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, για να έρθουν οι χαρές, έπρεπε να ξεπεραστούν ορισμένες καταστάσεις από τις οποίες λίγοι θα μπορούσαν να βγουν νικητές. Όπως για παράδειγμα τη σειρά πλέι οφ με τη Μπαρτσελόνα το 2011.

Εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -16 στο Παλαού Μπλαουγκράνα και πήρε το διπλό που του άνοιξε τον δρόμο για το Final 4 και την κατάκτηση του έκτου αστεριού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το εν λόγω ματς επέλεξε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στην κάμερα της Euroleague με αφορμή το Guardian of a Legacy:

“Η πιο δύσκολη χρονιά; Το 2011! Χάναμε με 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο”, ανέφερε ο Διαμαντίδης, με τον Καλάθη να συμπληρώνει: “Εάν χάναμε αυτό το παιχνίδι, δεν θα κερδίζαμε ποτέ την Ευρωλίγκα”.

“Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Παίζαμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα που είχε το πλεονέκτημα έδρας και ξέραμε πως πρέπει να κερδίσουμε εκεί μέσα. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή…”, ανέφερε σχετικά ο 3D.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1115603352325218305

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.