ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα και απουσίες στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ο νεαρός Σέχου δε γυμνάστηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα και απουσίες στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ο νεαρός Σέχου δε γυμνάστηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Με τον νεαρό Σέχου να μένει εκτός προγράμματος έγινε η σημερινή προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Ο επιθετικός της ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δε γυμνάστηκε.

Εκτός, επίσης, έμεινε ο Βέργος που έχει θλάση, ενώ ο Μπουζούκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Μαυρομάτης και Κουλιμπαλί έκαναν θεραπεία, ενώ δε γυμνάστηκε, φυσικά, και ο χειρουργημένος Ξενόπουλος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και δίτερμα στα ¾ του γηπέδου. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί αύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.