ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Δεν υπάρχει ποσό που θα με κάνει να φύγω – Δε με κέρασε ποτό ο Λάνγκφορντ»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τις φήμες για το NCAA, αλλά και για το συμβάν με τον Λάνγκφορντ.

Πιτίνο: «Δεν υπάρχει ποσό που θα με κάνει να φύγω - Δε με κέρασε ποτό ο Λάνγκφορντ»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τις φήμες για το NCAA, αλλά και για το συμβάν με τον Λάνγκφορντ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου: «Επιτέλους τα καταφέραμε, είχαμε 38 deflections. Σουτάραμε με πολύ καλά ποσοστά. Αλλά η ΑΕΚ είχε μεγάλες απώλειες λόγω τραυματισμών και είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τέτοιες απώλειες».

Για την άνοδο του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με την Ρεάλ: «Τα δύο πράγματα που θέλουμε είναι να προπονούμαστε σωστά, να βελτιωνόμαστε και κυρίως να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την άμυνα μέχρι το φινάλε του αγώνα και αν είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του: «Κάθε προπονητής έχει αυτή τη φιλοσοφία».

Τέλος, στην κάμερα της «Cosmote TV» δήλωσε για τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο NCAA και τη διαφωνία του με τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Υπήρξαν πολλά σενάρια. Μπορώ να βλέπω μόνο το καλεντάρι. Αν ήθελα να πάω στο κολέγιο, θα έπρεπε να φύγω. Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω από την ομάδα τώρα, καθώς πηγαίνουμε στα πλέι οφ. Δεν θα έδινα σημασία στις φήμες, αν ήμουν στη θέση σας, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Δεν πηγαίνω πουθενά. Πάντα θα υπάρχουν σενάρια και φήμες. Απολαμβάνω τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Έχουμε διαφωνίες και μετά κάνουμε μια αγκαλιά και τα βρίσκουμε. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Λάνγκφορντ, δεν θέλω να δέχονται τεχνικές ποινές οι παίκτες μου. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν με κέρασε ένα ποτό τις προάλλες έξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.