ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Συνεχίζει να απασχολεί ο Καρέλης

Ο Νίκος Καρέλης επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός... καραδοκεί για να τον κάνει δικό του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Συνεχίζει να απασχολεί ο Καρέλης

Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έκανε το “μπαμ” στην καριέρα του, έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και τον Γενάρη του ’16 έκανε το επόμενο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στη Γκενκ. Πέρυσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε δανεικό τον 27χρονο στράικερ, αλλά πιθανότατα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα “Νέα” ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διεκδίκηση του Καρέλη κι έχει ήδη στείλει το… μήνυμα για το ενδιαφέρον του στον ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γκενκ και προβλέπεται να εισπράξει περί τις 500.000 ευρώ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν μπορούν να τα δώσουν οι “πράσινοι”, οπότε είτε θα έπρεπε ο “Χουλκ” να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο μισό, είτε να τεθεί θέμα δανεισμού του, με τη βελγική ομάδα να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του. Κάτι βέβαια που δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό από τη στιγμή που του χρόνου μένει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος για μία υπέρβαση, εφόσον πρόκειται για περίπτωση που αξίζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...