ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντοκουμέντο DPG: Το συμβόλαιο με τον Ντομινίκ Γουίλκινς! (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανήμερα της επετείου από τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του Παναθηναϊκού, έφερε στο φως της δημοσιότητας στο συμβόλαιο του Ντομινίκ Γουίλκινς.

Ντοκουμέντο DPG: Το συμβόλαιο με τον Ντομινίκ Γουίλκινς! (pics)

Ένα ιστορικό έγγραφο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το συμβόλαιο του Ντομινίκ Γουίλκινς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως φαίνεται στα σχετικά έγγραφα, η οικογένεια Γιαννακόπουλου είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια ως βασικό μισθό, ενώ τα μπόνους προέβλεπαν άλλες 300 χιλιάδες.

Δείτε τις φωτογραφιες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ