ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Οι ερυθρόλευκες κωλοτούμπες και ο πόλεμος Μαρινάκη – Κόκκαλη

Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό είναι απλώς απολαυστικά. Ορεξη να ΄χουμε και να παρακολουθούμε τις κωλοτούμπες και τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν στον Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκες κωλοτούμπες και ο πόλεμος Μαρινάκη - Κόκκαλη

Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό είναι απλώς απολαυστικά. Ορεξη να ΄χουμε και να παρακολουθούμε τις κωλοτούμπες και τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν στον Πειραιά.

Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το κρύψουν ή να πουν «ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα και όλους», η ίδια η πραγματικότητα έρχεται για να τους ξεσκεπάσει. Κι αυτή η πραγματικότητα λέει ότι ο πόλεμος ΜαρινάκηΚόκκαλη μαίνεται με όποιες προεκτάσεις μπορεί να έχει.

Από τη μία ο Βαγγέλης, από την άλλη ο Σωκράτης. Από τη μία ο φανατικός υποστηρικτής της Ν.Δ, Μαρινάκης και από την άλλη ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης. Η κόντρα, φυσικά, και έχει πολιτικό χαρακτήρα. Άλλωστε, ο νυν ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων δεν αφήνει τίποτα στην τύχη σε αυτό το επίπεδο. Και δεν ανέχεται να έχει απέναντί του και μάλιστα στην ίδια περιοχή τον Κόκκαλη. Η υποψηφιότητα αποτέλεσε γι αυτόν casus belli. Δεν ανέχεται να κοντράρεται από τον άνθρωπο από τον οποίο παρέλαβε τον Ολυμπιακό. Από αυτόν που πριν από λίγο καιρό παρέμενε στα διοικητικά της ΠΑΕ. Από τον άνθρωπο τον οποίο δικό του Μέσο έχρησε, με δημοσίευμα, ως… υποψήφιο επενδυτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός! Για να βγάλει έπειτα από λίγες μέρες η ΠΑΕ του Μαρινάκη ανακοίνωση ότι «βρίσκεται εδώ να βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή τους Αγγελόπουλους». Απίστευτο ε; Πρώτα βγάζουμε στη φόρα fake news στοχευμένα και στη συνέχεια εκδίδουμε ανακοίνωση στήριξης στην ΚΑΕ…

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο εμφύλιος είναι δεδομένος. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον, ο Μαρινάκης δε θέλει ούτε να βλέπει τον Κόκκαλη και βάζει τα Μέσα που κατέχει ή που… επηρεάζει να τον χτυπούν καθημερινά, ενώ ο τελευταίος τον χαρακτηρίζει «Μπερλουσκόνι». Και είμαστε ακόμη στην αρχή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το «οι φιλίες δε χαλάνε για τα κόμματα ρε μ@λ@κ@», δεν ισχύει. Χαλάνε και παραχαλάνε. Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που γουστάρουν την εξουσία και τα πάσης φύσεως… καουμποϊλίκια.

Έχει, φυσικά, πλάκα και κάτι ακόμη. Μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, οι κωλοτούμπες που γίνονται είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου. Οι ίδιοι που για πολλά χρόνια αποθέωναν τον Κόκκαλη και έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε δίκαια τα πρωταθλήματα επί της παντοκρατορίας του, τώρα τον κατηγορούν! Τώρα θυμούνται τις πρακτικές του, λένε για τις παράγκες, για τους Θωμάδες, για τους Γκαγκάτσηδες και άλλα! Επιβεβαιώνουν, δηλαδή, τα όσα φώναζε όλος ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος εδώ και μια 20ετία και βάλε. Άργησαν, όμως. Άργησαν πολλά χρόνια και έπρεπε να κάνουν αγιογραφία στον Μαρινάκη για να «παραδεχθούν» τα «επιτεύγματα» του Σωκράτη.

Καλό κουράγιο αδέρφια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...