ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μεγαλύτερο οπαδικό συλλαλητήριο όλων των εποχών…

«Ο ΠΑΟ σου σε χρειάζεται». Ο ιστορικός του Παναθηναϊκού, Αριστοτέλης Μπενόγλου καταγράφει τη δική του, προσωπική ματιά για τη 13η Απριλίου 2008.

Το μεγαλύτερο οπαδικό συλλαλητήριο όλων των εποχών...

Ματς εναντίον του Άρεως ή… Πεδίον του Άρεως; Εκείνο το ανοιξιάτικο απόγευμα δεν υπήρχε τέτοιο δίλημμα. Ο κόμπος άλλωστε είχε φτάσει στο χτένι. Η πρόσφατη συντριβή με 4-1 από τον Ο.Φ.Η. στην Κρήτη είχε ξεχειλίσει το ποτήρι της «πράσινης» οργής.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.