ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απρόοπτο με Γκιστ και αγωνία στον Παναθηναϊκό

Ο Τζέιμς Γκιστ αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ, κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου του ματς με τον Προμηθέα.

Απρόοπτο με Γκιστ και αγωνία στον Παναθηναϊκό

Μεγάλη η αγωνία στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να βλέπουν τον Τζέιμς Γκιστ να αποχωρεί κουτσαίνοντας προς τον πάγκο κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου στο ματς με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

Ο Γκιστ δέχθηκε -κατά λάθος- χτύπημα από τον Μπράουν στο γόνατο πάνω σε μια φάση και αποσύρθηκε προς τον πάγκο κουτσαίνοντας. Ο Αμερικανός φόργουορντ προσπαθεί να πατήσει το πόδι του ξανά, ωστόσο περισσότερα θα φανούν στο ημίχρονο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.