ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: “Αν παίξουμε έτσι, θα μας σκουπίσουν…”

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο μετά τη δύσκολη νίκη επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο δεν δίστασε να κριτικάρει την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με τον Προμηθέα, ιδίως όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο. Μετά τη λήξη της νικηφόρας για το τριφύλλι αναμέτρησης, ο Αμερικανός κόουτς είπε τα εξής στην κάμερα της Cosmote TV.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως, είναι ένα καλό μάθημα. Κάναμε μόνο δύο deflections στην πρώτη περίοδο. Δεν σουτάρουμε καλά. Τους είπα ότι αν παίζουν έτσι, θα μας σκουπίσουν στα πλέι οφ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε άμυνα και βγάλαμε τα συστήματά μας. Θα πούμε αντίο στα πλέι οφ και θα έχουμε έναν χαλαρό Μάιο, αν παίξουμε όπως παίζαμε στο πρώτο μισό της σεζόν».

Για το αν πιστεύει σε ένα διπλό στην Ισπανία: «Δίχως αμφιβολία. Όταν νικάς και παίρνεις ένα μάθημα, είναι εξαιρετικό. Χαίρομαι που μάθαμε, μέσα από μια νίκη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.