ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Μακάρι o Παναθηναϊκός να φτάσει στο Final 4 και να κατακτήσει τη Euroleague”

Ο Μάκης Γιατράς έστειλε τις ευχές του στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την επικείμενη "μάχη" με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κόουτς του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, αναφέρθηκε στην επικείμενη προσπάθεια του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ, στέλνοντας τις ευχές του για πρόκριση στο Final 4 της Βιτόρια αλλά και για κατάκτηση της κούπας.

Ο Μάκης Γιατράς ανέφερε τα εξής:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχει καλή πορεία κόντρα στην Ρεάλ. Μακάρι να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Final-4 και να το κατακτήσει. Εμείς το τελευταίο διάστημα δεν παίζαμε το μπάσκετ που θέλαμε, αλλά σήμερα ήταν διαφορετικά. Απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, μια γεμάτη ομάδα, δεν είχαμε άγχος και ήρθαμε για να κερδίσουμε. Και με 30 να χάναμε ήρθαμε γι’ αυτό. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Με τον Πανιώνιο θα πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και να δούμε που θα καταλήξουμε. Στόχος μας είναι η τετράδα”

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.