ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πανελλήνιο ρεκόρ με «πράσινη»… στάμπα

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Κώστας Αποστολάκος στο Γκρατς στην πολυεθνή συνάντηση Νέων.

Πανελλήνιο ρεκόρ με «πράσινη»… στάμπα

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Κώστας Αποστολάκος στο Γκρατς στην πολυεθνή συνάντηση Νέων

Ο «πράσινος» αθλητής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων στα 4Χ200μ. που …τρέλανε τα χρονόμετρα και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Μάλιστα η «γαλανόλευκη» με τον τριφυλλοφόρο» αθλητή εκτός από το αργυρό μετάλλιο έσπασε και το πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 7:40.24.

Στο «τριφύλλι» η Μπιάρντα!
Στο «τριφύλλι» η Μπιάρντα! 794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.