ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άγγιξε διεθνές μετάλλιο η Δράκου

Πολύ καλή παρουσία είχε στους πρωινούς προκριματικούς η «πράσινη» αποστολή της κολύμβησης που συμμετέχει στο Eindhoven cup στην Ολλανδία.

Άγγιξε διεθνές μετάλλιο η Δράκου

Πολύ καλή παρουσία είχε στους πρωινούς προκριματικούς η «πράσινη» αποστολή της κολύμβησης που συμμετέχει στο Eindhoven cup στην Ολλανδία.

Αναλυτικότερα η Νόρα Δράκου πέρασε στον απογευματινό τελικό στα 50μ. ύπτιο έχοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο με 28.65 . Εκεί κατόρθωσε και πήρε την τιμητική τέταρτη θέση με χρόνο 28.68.

Παράλληλα ο Ρωμανός Αλυφαντής πέρασε στον τελικό των 100μ. πρόσθιο έχοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο με 1:02.64.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον απογευματινό τελικό ο Ρωμανός Αλυφαντής κατέλαβε εκ νέου την 7η θέση με χρόνο 1:02.61

Καλή ήταν και η παρουσία της Μαρίλειας Δρασίδου που αγωνίστηκε στον μικρό τελικό των 100μ. πρόσθιο με 1.12.25 έχοντας τον 11ο καλύτερο χρόνο. Εκεί έκανε μια εξαιρετική κούρσα με 1:11.81 και κατέκτησε την 9η θέση στη συνολική κατάταξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...