ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ψάχνεται ο Κουρμπέλης – “Σκανάρισμα” και στη Football League

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ψάχνεται για να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Δεν ψάχνεται ο Κουρμπέλης -

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό, ιδίως την περασμένη σεζόν. Ο 25χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του πράσινου ρόστερ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να είναι και τις επόμενες σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της LiveSport, τη δεδομένη στιγμή, ο Έλληνας μέσος του Παναθηναϊκού δεν ψάχνεται για το εξωτερικό, σε αντίθεση με ορισμένους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης, ο Παναθηναϊκός διατηρεί ανοιχτές τις “κεραίες” του, αναζητώντας αξιόλογες περιπτώσεις τόσο στη Super League, όσο και στη Football League. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα πρέπει να κριθεί ως απίθανη μια μεταγραφή από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 3.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.