ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Γκιστ η πρώτη ενόψει Ρεάλ

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Προμηθέα.

Χωρίς Γκιστ η πρώτη ενόψει Ρεάλ

Χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει των αναμετρήσεων της επόμενης εβδομάδας με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έμεινε εκτός λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο δεξί γόνατο στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. Χτύπημα που του στέρησε τη συμμετοχή από το υπόλοιπο ματς.

Πάντως, η κατάσταση του Γκιστ δεν εμπνέει ανησυχία στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε ότι ο έμπειρος φόργουορντ θα προλάβει τα ματς της Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, πλην του Παππά ο οποίος ως γνωστόν θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, γυμνάστηκαν κανονικά. Στη διάθεση του Πιτίνο τέθηκε μάλιστα και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.