ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Ήμασταν υπνωτισμένοι»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο γεγονός ότι πολλοί παίκτες του βρέθηκαν σε κακή μέρα.

Δώνης: «Ήμασταν υπνωτισμένοι»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του κόουτς του «τριφυλλιού»:

Για την ήττα και αν επηρεάζεται από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα ο κόσμος: «Δεν νομίζω ότι ένας σοβαρός οπαδός θα σταθεί σε ένα ματς για το αν θα στηρίξει ή όχι την ομάδα του. Μπαίνει στη διαδικασία να στηρίξει μια πραγματικότητα, ένα πλάνο που έχει εκπονηθεί από την αρχή της σεζόν. Σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, μέχρι τον Μάιο, ακόμα και τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάζουμε συμπεράσματα για το ρόστερ. Είναι σημαντικό για εμένα να μπορώ να βλέπω πως διαχειριζόμαστε παιχνίδια με απουσίες και έπειτα να μετρήσουμε τα πάντα με τον Νταμπίζα και να πάρουμε μια απόφαση για να κάνουμε αναδιάρθρωση στο ρόστερ και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν θα θεωρούσα σοβαρό κάποιος να πάρει κριτήριο ένα ματς με τέτοιες συνθήκες…».

Για τα συμπεράσματα που βγάζει: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χαμηλής ποιότητας από μέρους μας. Όταν βλέπεις την ομάδα σου να μη μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να γίνονται λάθη… Παρ’ ότι η εικόνα στην προπόνηση έδειχνε μια ομάδα με κίνητρο, στο γήπεδο ήμασταν υπνωτισμένοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο σε ένα τέτοιο ματς με πολλούς παίκτες σε κακή μέρα. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες – βαρόμετρα επηρεαζόμαστε πάρα πολύ. Όμως ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Η χρησιμότητα αφορά την αξιολόγηση. Είναι σημαντικό κάποιοι παίκτες να πάρουν περισσότερα ματς για να πάρω τις αποφάσεις μου»

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ εις βάρος του ιδίου και του Νίκου Νταμπίζα: «Θα σχολιάσω οτιδήποτε ποδοσφαιρικό γιατί σχολιάζω τη δική μου ομάδα. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να ασχοληθώ με κάτι άλλο…».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.