ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ ο Δώνης

Πιθανό το "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ, έπειτα από τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Παίρνει οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του και τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής.

Ο κόουτς του τριφυλλιού είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του για την εικόνα τους. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, ο Δώνης θεωρεί ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στο ρόστερ.

Γι αυτό και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πλησιάζει η τελική αξιολόγηση των παικτών και δεν αποκλείεται να υπάρξει “ξεσκαρτάρισμα”, όσον αφορά τις διαθέσιμες μονάδες, ενόψει και της νέας σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας βρίσκονται στην τελική ευθεία για την αξιολόγηση των παικτών και σύντομα θα παραδώσουν τις εισηγήσεις τους στη διοίκηση, όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Πάντως, Δώνης και Νταμπίζας περιμένουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης. Μια υπόθεση που εν πολλοίς θα καθορίσει και το μπάτζετ που θα έχουν στα χέρια τους για μεταγραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.