ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Σουηδία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Σουηδία

Σε πιο χαλαρούς κινείται για σήμερα Δευτέρα (15/04) το στοιχηματικό κουπόνι, μετά από ένα ακόμη δυνατό διήμερο αγωνιστικής δράσης. Τρεις οι επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει στο Betarades.gr, δύο από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και μία ακόμη από το μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα τον τρίτο και τελευταίο τελικό του Eurocup ανάμεσα στη Βαλένθια και την Άλμπα Βερολίνου. Πριν περάσουμε, όμως, στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο σάιτ μας, μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλα τα διαδικτυακά καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα αυτό της Betshop.

Over από τη Σουηδία

Ξεκινάμε από την Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική, Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ, από την οποία προκύπτει και η “δυνατή” πρόταση της ημέρας. Αμφότερες δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, χάνοντας βαθμούς στην πρεμιέρα. Στη συνέχεια, όμως, έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο και τη 2η αγωνιστική πανηγύρισαν μεγάλες νίκες, με 3-0, κόντρα σε Έρεμπρο και Έλφσμποργκ, αντίστοιχα. Και οι δύο έρχονται από πειστικές εμφανίσεις, οι οποίες τις βοήθησαν να φτιάξουν την ψυχολογία τους, μπορεί η Τζουργκάρντεν να θεωρείται το φαβορί, ωστόσο η Γκέτεμποργκ έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι της ότι μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Θα πάμε, επομένως, με το το Over 2.5 γκολ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

Δε χάνει το Αμβούργο

Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Κολωνία – Αμβούργο. Πολύ μεγάλο ματς στο “Rhein Energie Stadion”, με την πρωτοπόρο Κολωνία να υποδέχεται το Αμβούργο που φιγουράρει στη 2η θέση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν την απευθείας άνοδο, καθώς Ουνιόν Βερολίνου και Πάντερμπορν τους έχουν πλησιάσει στους δύο και τους τρεις βαθμούς αντίστοιχα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μπορούν να αισθάνονται πιο άνετοι βαθμολογικά, καθώς βρίσκονται στο +7 από τους σημερινούς τους αντιπάλους και δύσκολα θα χάσουν την απευθείας άνοδο. Αξίζει να πάρουμε το ρίσκο και να στηρίξουμε το Αμβούργο που “καίγεται” για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, επομένως, με το Χ2 σε απόδοση 2.20.

Ανταγωνιστική η Άλμπα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών του Eurocup, όποια ομάδα κερδίσει, θα κατακτήσει τον τίτλο και θα εξασφαλίσει μία θέση στην Euroleague της νέας σεζόν. Στα δύο πρώτα ματς, οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι, ωστόσο κάποια δικά τους λάθη και ορισμένες λεπτομέρειες δεν τους επέτρεψαν και “σκουπίσουν” τη γερμανική ομάδα. Στην τελευταία αναμέτρηση, η Βαλένθια είναι το φαβορί, όμως η Άλμπα, εδώ που έφτασε η κατάσταση, δικαιούται να ελπίζει. Αξίζει στοιχηματικά να ασχοληθούμε με το ποντάρισμα υπέρ των φιλοξενούμενων και θα πάμε με το Άλμπα +6.5, σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...