ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του Ιτούδη

Το μέλλον του Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κρίνεται και ο Αντρέι Βατούτιν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του Ιτούδη

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε ξεκάθαρα σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας.

Ουσιαστικά, για να συνεχίσουν οι δρόμοι των δύο ομάδων θα πρέπει ο Ιτούδης να πανηγυρίσει την κατάκτηση της φετινής Euroleague στη Βιτόρια.

Ο Βατούτιν ανέφερε τα εξής:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.427 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσουμε για τον προπονητή. Όλοι ξέρουν πως αυτό δεν θα γίνει πριν τελειώσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν σημαίνει πως θα πάρουμε την απόφαση αμέσως μετά το Final Four. Μετά θα μιλήσουμε για το ρόστερ. Είναι δύσκολο να φανταστώ μια κατάσταση, στην οποία ο προπονητής παίρνει την Ευρωλίγκα και μετά δεν ανανεώνει, εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο, όπως να αρνηθεί ο ίδιος να ανανεώσει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, στον αθλητισμό όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αν πάρουμε την Ευρωλίγκα σίγουρα θα προτείνουμε ανανέωση στον προπονητή μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...