ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αγώνας στη μνήμη του Ορφανίδη

Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. διοργανώνει αγώνα το Σάββατο 20 Απριλίου στη μνήμη του ποδηλάτη του «τριφυλλιού» Κυριάκου Ορφανίδη.

Αγώνας στη μνήμη του Ορφανίδη

Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. διοργανώνει αγώνα το Σάββατο 20 Απριλίου στη μνήμη του ποδηλάτη του «τριφυλλιού» Κυριάκου Ορφανίδη.

Επρόκειτο για έναν σπουδαίο αθλητή που γεννήθηκε το 1961 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθηναϊδα.

Αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας ως έφηβος ενώ ήταν και ασημένιος βαλκανιονίκης. Ο Παναθηναϊκός προσέφερε 11 ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιακών κατηγοριών στην ποδοσφαιρική ομάδα της ομάδας από την Κυψέλη προκειμένου να τον αποκτήσει.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟ ήταν η πρώτη και…παντοτινή μεταγραφή του Ορφανίδη καθώς δεν έβγαλε ποτέ από πάνω του το «τριφύλλι» ακόμα και στον…τελευταίο του αγώνα στο Κανδύλι της Εύβοιας στις 15 Οκτωβρίου του 2017 που υπέστη ανακοπή καρδιάς και τελικά έφυγε από την ζωή την 1η Νοεμβρίου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι κριτέριουμ και οι κατηγορίες θα είναι :Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδες, Παίδες, Γυναίκες, Άνδρες, Μάστερς, Όπεν 19-39 και Όπεν 40+

Για περισσότερες πληροφορίες: 6945 856 076 -Φωκάς Γεώργιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.