ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: “Να καλύψουμε το κενό του Γκιστ – Θέλω φάιναλ φορ”

Το μήνυμα του Ντεσόν Τόμας κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη.

Τόμας:

Το μήνυμα του Ντεσόν Τόμας κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη.

Αρχικά τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο σε όσα παιχνίδια της σειράς υπάρξουν. Θέλουμε να πάμε στη Μαδρίτη και να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Πρέπει να είμαστε δειψασμένοι για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Ο Γκιστ είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ καλός στο ριμπάουντ και στην άμυνα. Θα μας λείψει πάρα πολύ η ενέργειά του. Θα πρέπει να καλύψουμε όλοι μαζί την απουσία του».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί ή το αουτσάιντερ: «Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι. Μπορεί να είναι και βολικό ότι οι άλλοι μας βλέπουν ως αουτσάιντερ. Εμείς θέλουμε να πάμε στη Μαδρίτη και να πάρουμε μία ίσως και δύο νίκες εκεί».

Κλείνοντας είπε: «Θέλω να φύγω από το εμπόδιο αυτό και θέλω πάρα πολύ να βρεθώ στο Final Four».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...