ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Τρομερός Διαμαντίδης: «Για αυτό αρνήθηκα την πρόσκληση του Πιτίνο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δέχθηκε πρόταση από τον Ρικ Πιτίνο, για να βρίσκεται στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Ρεάλ, αλλά αρνήθηκε ευγενικά.

Τρομερός Διαμαντίδης: «Για αυτό αρνήθηκα την πρόσκληση του Πιτίνο»

Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης. που άκουσε αυτή την πρόταση από τον τεχνικό της ομάδας, με τον οποίο συναντήθηκε στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές με δήλωσή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ξεκαθάρισε ωστόσο τους λόγους, για τους οποίους αρνήθηκε, δείχνοντας για ακόμη μια φορά έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και την ανιδιοτελή αγάπη, που πάντα τον χαρακτήριζε για το σύλλογο.

«Ναι, όντως μου πρότεινε να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και τον ευχαρίστησα για αυτή την τιμητική πρόσκληση, αλλά αρνήθηκα για δύο λόγους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.662 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ένας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχω κάποια ιδιότητα στον Παναθηναϊκό και κάτι τέτοιο θα φαινόταν περίεργο και παράταιρο.

Για το δεύτερο λόγο, του είπα ότι δε θέλω να πέσουν πάνω μου οι προβολείς της δημοσιότητας και να καπελώσω την προσπάθεια και την προσωπικότητα των παικτών που αγωνίζονται τώρα.

Αυτό θα ήταν πολύ άδικο για την ομάδα και την προσπάθεια της», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...