ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Οι 14 σίγουροι και οι 4 που θα προκύψουν

Συμπληρώνεται ο χάρτης της νέας Euroleague η οποία θα περιλαμβάνει 18 ομάδες. Γνωστές είναι 14, με τέσσερις να προκύπτουν στη συνέχεια.

Euroleague: Οι 14 σίγουροι και οι 4 που θα προκύψουν

Ως γνωστόν, από τη νέα σεζόν, η Euroleague θα περιλαμβάνει 18 ομάδες. Μια κίνηση η οποία αποβλέπει στο να ενταθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στη λίγκα.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει γνωστές οι 14 από τις 18 ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ για τη regular season του 2019/2020. Πρόκειται για τις ομάδες που έχουν ούτως ή άλλως εγγυημένο συμβόλαιο (όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός), την κάτοχο του Eurocup, Βαλένθια, τις Βιλερμπάν και Μπάγερν που έχουν wild card.

Ο “χάρτης” θα συμπληρωθεί από την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Αδριατική Λίγκα και γερμανικό πρωτάθλημα, VTB League (ή τη δευτεραθλήτρια, εάν κατακτήσει τη διοργάνωση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας), συν μια wildcard όπου θα αποφασιστεί για το που θα δοθεί.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Euroleague: Οι 14 σίγουροι

Παναθηναϊκός

Αρμάνι Μιλάνο

Αναντόλου Έφες

Ζαλγκίρις Κάουνας

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπαρτσελόνα

Μπασκόνια

Ολυμπιακός

Ρεάλ Μαδρίτης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φενέρμπαχτσε

Βαλένθια (κάτοχος EuroCup)

Βιλερμπάν (wild card)

Μπάγερν Μονάχου (wild card)

Αυτούς που… περιμένει

Πρωταθλήτρια Αδριατικής Λίγκας

Πρωταθλήτρια VTB League

Πρωταθλήτρια Γερμανίας

Μία ακόμη wild card

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.