ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκιστ: “Ολα για την πρόκριση”

Ο Τζέιμς Γκιστ έστειλε το μήνυμά του ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μίλησε για πρόκριση στο final four.

Γκιστ:

Ο Τζέιμς Γκιστ έστειλε το μήνυμά του ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μίλησε για πρόκριση στο final four.

Ο Γκιστ μιλάει στον ΟΠΑΠ για τον αυριανό πρώτο αγώνα των playoffs στη Μαδρίτη, το πρόσφατο παιχνίδι-θρίλερ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, την πρόκριση στο Final Four και τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά:

Για τα ματς με τη Ρεάλ: «Η Μαδρίτη είναι πολύ καλή ομάδα και προπονείται από καλό προπονητή. Έχουν έρθει σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. έχουν φτάσει στο final four, κέρδισαν τον τίτλο πέρυσι. Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ καλοί στο να τα καταφέρνουν σε τέτοιες προσπάθειες. Οπότε αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβει κάποιος όταν παίζει με μια ομάδα σαν τη Μαδρίτη. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι το πόσο εύκολα θα δέχονται τη μπάλα, το πόσο εύκολα θα πετύχουν transition points κάτι στο οποίο είναι πολύ καλοί, να περιορίσουμε τέτοιες ενέργειες, με τις οποίες πετυχαίνουν γρήγορους πόντους. Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρόκριση στο final four: «Το final four είναι πολύ μακριά προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσουμε στα παιχνίδια μπροστά μας. Τελειώνοντας τη σεζόν όπως την τελειώσαμε, είναι ο λόγος που η ομάδα και ο κόουτς Πιτίνο πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα play offs και για το επόμενο βήμα. Είχαμε να κάνουμε πολλά. Κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ, κερδίσαμε τη Μιλάν, που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αλλα δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια στη σειρά. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ψυχολογία. Προς τα μπρος».

Για τον Νικ Καλάθη: «Σημαίνει πολλά. Ο Νικ είναι ένα τεράστιο κομμάτι αυτής της ομάδας. Είναι ένας λόγος που η μηχανή μας δουλεύει τόσο καλά αυτή τη στιγμή, επειδή κάνει λίγο απ’ όλα. Δεν θέλεις να περιορίσεις ένα στοιχείο του Νικ. Δεν θα ήθελες να σκοράρει 20 πόντους, ούτε και να κάνει 20 ασίστ. Παίζει φοβερή άμυνα, δίνει πολλά στο παρκέ. Οπότε έχοντας κάποιον σαν τον Νικ σαν συμπαίκτη και σαν point guard είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.