ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μηνάς Λυσάνδρου νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας – Η ψήφος του Παναθηναϊκού

Ο Μηνάς Λυσάνδρου της ΑΕΚ είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας - Η ψήφος του Παναθηναϊκού

Ο Μηνάς Λυσάνδρου της ΑΕΚ είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ο νέος πρόεδρος της Super League. Ο διευθύνων σύμβουλος και εκπρόσωπος της ΑΕΚ επικράτησε στις αρχαιρεσίες που έγιναν,  απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση, που κατέβηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού έλαβε 8 ψήφους έναντι 6 του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, ενώ απείχε από τη διαδικασία ο Αστέρας Τρίπολης και λευκό ψήφισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και η ΕΠΟ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός, τελικά, ψήφισε την επιλογή Λυσσάνδρου, όπως και οι Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Λαμία. Τον Μάκη Γκαγκάτση στήριξε, πλην του ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ, ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός. Η θητεία του νέου προέδρου είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.