ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Vamos Πανάθα!

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει απόψε (22:15) στα ίσα την πρώτη από τις δύο ευκαιρίες που έχει για "άλωση" του Wizink Center.

Vamos Πανάθα!

Φέτος δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί το φαβορί της σειράς απέναντι στην εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όμως, μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και για το άθλημα το οποίο εδώ και τόσες δεκαετίες έχει δοξάσει…

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο μπαίνει απόψε (22:15) στην πιο μεγάλη μάχη της φετινής σεζόν. Έπειτα από ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στην τελευταία στροφή της regular season, οι πράσινοι πήραν θέση πρόκρισης και θα διεκδικήσουν με πίστη, πάθος και θέληση τις πιθανότητές τους στη σειρά με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Απόψε, στο Wizink Center, ο Παναθηναϊκός θα έχει μία από τις δύο ευκαιρίες (το επόμενο ματς της Μαδρίτης θα διεξαχθεί μεθαύριο) για διπλό, το οποίο θα του δώσει οριακό προβάδισμα για τη σειρά. Πράγμα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, όταν μιλάμε για το τριφύλλι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Πιτίνο, η συμμετοχή του Γκιστ. Όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή του έμπειρου φόργουορντ/σέντερ θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, καθαρό μυαλό και όπλο την άμυνα, οι “πράσινοι” Avengers θα δώσουν τη μάχη τους και… όπου τους βγάλει. Vamos Πανάθα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...