Ο Τζέιμς Νάναλι αποτέλεσε έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, μετά την έλευση Πιτίνο στην ομάδα. Εν τέλει, προτιμήθηκε ο Σον Κιλπάτρικ, με τον άλλοτε παίκτη της Φενέρ να καταλήγει στην Αρμάνι, με στόχο να τη βοηθήσει να μπει στα πλέι οφ, κάτι που δεν συνέβη.

Τη Δευτέρα, ο Νάναλι θέλησε να πει δυο καλά λόγια για τον Ρικ Πιτίνο και την άμεση ικανότητα προσαρμογής που έδειξε στα ευρωπαϊκά δεδομένα, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, αν και όταν ήρθε, τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ του.

“Δεν περίμενα να είναι τόσο αποδοτικός σε τόσο σύντομο διάστημα στην Ευρώπη. Αλλά ο Ρικ Πιτίνο είναι εξαιρετικός κόουτς. Δεν έχει σημασία το που είσαι, όταν το μεγαλείο σου είναι στο 100%”

https://twitter.com/AllorNunn21/status/1118123794399408128

Το Tweet αυτό… πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών της Φενέρ, οι οποίοι τον ρωτούσαν συνεχώς για τον Ομπράντοβιτς και γιατί δεν τον έβαλε στη λίστα. Κάποιοι μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια και του “επιτέθηκαν” με τις απαντήσεις τους. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την αντίδραση του Νάναλι, ο οποίος έγραψε λίγο αργότερα.

“Κάποιοι φανς είναι τόσο… χαζοί. Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω κοπλιμέντα σε κανέναν άλλον κόουτς στον κόσμο; Μόνο να λέω καλά λόγια για έναν συγκεκριμένο για πάντα; Όλοι ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς είναι σπουδαίος προπονητής”…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου