ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Η Sony μιλάει επίσημα για πρώτη φορά για το PS5

Η ιαπωνική εταιρεία έκανε τις πρώτες ανακοινώσεις για την επόμενη κονσόλα.

Η Sony μιλάει επίσημα για πρώτη φορά για το PS5

Η Sony δεν έχει μπροστά της κάποια επίσημη παρουσίαση, δεν θα βρίσκεται στην σημαντική έκθεση E3 2019 στο Los Angeles, αλλά αποφάσισε να βάλει φωτιά στην αγορά των videogames, ανακοινώνοντας κάποια πρώτα στοιχεία για την επόμενη κονσόλα της.

Αν θέλετε λοιπόν να διαβάσετε τα πάντα για το PlayStation της επόμενης γενιάς, δεν έχετε παρά να κάνετε click και να μάθετε τα πάντα στο άρθρο του Enternity PS5 τεχνικά χαρακτηριστικά και κυκλοφορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ