ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπουζούκης και η δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει…

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει μπροστά του δύο επιλογές και η τελική απόφαση θα είναι δική του, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Μπουζούκης και η δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει...

Ο Γιάννης Μπουζούκης καλείται να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και το σώμα του, ούτως ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο ταλαντούχος επιτελικός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από το σύνδρομο προσαγωγών – κοιλιακών. Πρόκειται για μια κατάσταση αρκετά “ύπουλη”, η οποία θα πρέπει να προσεχθεί αναλόγως, για να αποφευχθούν τυχόν υποτροπές στο μέλλον.

Το τελευταίο διάστημα, ο Μπουζούκης βρίσκεται σε μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση, καθώς οι ενοχλήσεις υποχωρούν και εμφανίζονται ξανά ανά τακτά διαστήματα. Κάτι που οδηγεί τον νεαρό ποδοσφαιριστή σε ένα “σταυροδρόμι” και ο ίδιος καλείται να πάρει μια απόφαση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος έχει δύο επιλογές. Είτε να συνεχίσει το συντηρητικό πρόγραμμα, είτε να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης, η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει άδεια στον νεαρό ποδοσφαιριστή, ώστε να ηρεμήσει και να συζητήσει το θέμα με τους οικείους του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μεταβεί και στη Μπολόνια ώστε να πάρει μια δεύτερη άποψη από ειδικό γιατρό, ώστε να πάρει την τελική απόφασή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.