ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Κοιτάξτε το τριφύλλι και τιμήστε το

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει να φοβάται ποτέ και κανέναν. Θα δώσει τη μάχη, κι όπου τον βγάλει. Δύναμή του, η ιστορία, η φλόγα για διάκριση και η διάθεση για κατάθεση ψυχής στο παρκέ. Όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς.

Κοιτάξτε το τριφύλλι και τιμήστε το

Να ‘μαστε ξανά εδώ λοιπόν. Έπειτα από μια μάχη που κανείς δεν πίστευε πως θα την κερδίσουμε. Έπειτα από έναν Μαραθώνιο που μέχρι πριν από δύο μήνες φάνταζε πως δε θα τερματίζαμε ποτέ. Να ‘μαστε, όμως, ξανά εδώ. Έτοιμοι για ακόμα λίγες μάχες. Τρεις; Τέσσερις; Πέντε; Ποιος ξέρει.

Όσες κι αν είναι, το σίγουρο είναι πως η ομάδα αυτή θα μας κάνει να αδημονούμε. Να ζήσουμε μαζί της την προσπάθεια, Μια ομάδα που με την εικόνα της μας έκανε να πιστέψουμε ξανά σε εκείνη.

Τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται στην κατάλληλη για τον Παναθηναϊκό περίοδο. Μια περίοδο που τον βρίσκει σε πορεία ανοδική. Με καταπληκτικό μπάσκετ, χωρίς να κοιτάζει ποιον έχει απέναντί του, χωρίς να τον ενδιαφέρει πρώτα να δει τι κάνει ο αντίπαλος. Κοιτάζει την… πάρτη του, το δικό του μπάσκετ και πως θα επικρατήσει μέσω αυτού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι αλήθεια πως τη Ρεάλ Μαδρίτης, πιθανότατα ακόμα περισσότερο και από τη Φενέρμπαχτσε, δε θα την ήθελε καμιά ομάδα για αντίπαλο. Καμιά, πλην Παναθηναϊκού. Κι ας μην έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Κι ας πρέπει να κερδίσουμε μέσα στο… άντρο της. Κι ας είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει να φοβάται ποτέ και κανέναν. Δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι και να περιμένει τη… μοίρα του. Και ο συγκεκριμένος Παναθηναϊκός μας έχει δώσει, πια, την αίσθηση πως επιστρέφει στην ελίτ. Εκείνος κάνει τους άλλους να φοβούνται. Εκείνος ορίζει την τύχη του. Εκείνος μας κάνει να ονειρευόμαστε ξανά.

Πάμε Πανάθα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.