ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έπεσε κεραυνός στην Ακρόπολη – Δυο τραυματίες

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το κέντρο της Αθήνας συνοδεύονταν από κεραυνούς προκαλώντας πανικό αλλά και μικροτραυματισμούς στην Ακρόπολη.

Έπεσε κεραυνός στην Ακρόπολη - Δυο τραυματίες

Ένας από τους κεραυνούς έπεσε πολύ κοντά στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στο Ερέχθειο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο αρχαιοφύλακες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ευτυχώς και οι δύο είναι ελαφρά τραυματίες. Το ΕΚΑΒ έσπευσε για το βοήθεια και εφόσον οι δύο αρχαιοφύλακες το επιθυμούν, θα μεταβούν προληπτικά για εξετάσεις στον Ευαγγελισμό.

Πηγή: iefimerida

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...