ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αδιανόητο: Μόλις δύο βολές εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο!

Η Ρεάλ γύρισε το ματς από τη γραμμή, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν πήγαινε ούτε με... αίτηση στο δεύτερο ημίχρονο.

Αδιανόητο: Μόλις δύο βολές εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός στο β' ημίχρονο!

Τεράστια ήταν η διαφορά της Ρεάλ και του Παναθηναϊκού στις βολές. Οι Μαδριλένοι εκτέλεσαν 22 βολές, ευστοχώντας στις 19 εξ αυτών, ενώ ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε μόλις… οκτώ σε σαράντα λεπτά παιχνιδιού, βάζοντας τις πέντε.

Η κατάσταση… ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου παρά το “ξύλο” που παίχτηκε στη ρακέτα της Ρεάλ σε ορισμένες φάσεις, ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε μόλις… ένα σετ βολών.

Η ομάδα του Πιτίνο σούταρε δύο βολές σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν 11 προσπάθειες από τη γραμμή. Τις έξι εξ αυτών τις σούταραν στο τελευταίο κρίσιμο τρίλεπτο.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 85.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παραπάνω γεγονός ενισχύει τις φωνές των πρασίνων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για τις αποφάσεις της τριάδας των Ρίζικ, Ράντοβιτς και Ντιφαλά στο Game 1 της Μαδρίτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.