ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκανε τρία ράμματα ο Λεκαβίτσιους

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους δεν γλίτωσε τα ράμματα μετά την αγκωνιά που δέχθηκε από τον Κοζέρ.

Έκανε τρία ράμματα ο Λεκαβίτσιους

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν ο μεγάλος άτυχος στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ενώ έδειχνε “ζεστός” στο παρκέ, αναγκάστηκε να τεθεί νοκ άουτ, έπειτα από την αγκωνιά του Κοζέρ, η οποία του προκάλεσε σκίσιμο κοντά στο μάτι.

Ο 25χρονος Λιθουανός γκαρντ έκανε τρία ράμματα στο σημείο ώστε να σταματήσει η αιμορραγία. Πάντως, παρά τον τραυματισμό του, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στη 12άδα για το ματς της Παρασκευής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...