ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερό: Ο Ρούντι πάει για βολές και ο διαιτητής προτείνει… αλλαγή! (vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Game 1 της Μαδρίτης από τη Ρεάλ, με τους διαιτητές να προχωρούν σε μια τρομερή απόφαση σε πολύ κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

Τρομερό: Ο Ρούντι πάει για βολές και ο διαιτητής προτείνει... αλλαγή! (vid)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ κέρδισε φάουλ και χρειάστηκε να πάει στη γραμμή των βολών, με το σκορ στο 71-72 και με 54.7″ για τη λήξη της αναμέτρησης και έδειξε να… δυσκολεύεται να πάει στα 4.5 μέτρα να τις εκτελέσει.

Ο ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης, βλέποντάς τον, πρότεινε να γίνει… αλλαγή, με αποτέλεσμα να μπει στη θέση του ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίος σε σύγκριση με το 81% του Ισπανού φόργουορντ, διαθέτει το πολύ καλύτερο 95.7% στις βολές, ευστοχώντας και βάζοντας τη «Βασίλισσα» σε θέση οδηγού.

Δείτε το βίντεο με την αλλαγή:

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...