ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Νάπολι και τα γκολ στην Ισπανία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με Νάπολι και τα γκολ στην Ισπανία!

Μετά το Champions League, ήρθε και η σειρά του Europa League να κλέψει τις εντυπώσεις. Το Betarades.gr δεν… πτοείται, και συνεχίζει με κορυφαία προγνωστικά. Οι επαναληπτικοί της Νάπολι με την Άρσεναλ, και της Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια, μας αρέσουν στοιχηματικά. Αυτό ισχύει βέβαια, και με το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια, για τα πλέι-οφ της EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Netbet. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!

Κερδίζει και… βλέπει η Νάπολι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη μάχη της Νάπολι με την Άρσεναλ, για τα προημιτελικά του Europa League. Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0), ήταν «καθαρό» για την Άρσεναλ και της δίνει σαφές προβάδισμα. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεγράφουμε τους γηπεδούχους. Η Νάπολι, αυτό που ψάχνει, είναι κίνητρο, και η «σφαλιάρα» στο Emirates μπορεί να την ξυπνήσει. Διαθέτει τους ποδοσφαιριστές για να υποτάξει την Άρσεναλ, και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στο San Paolo. Για παράδειγμα, στους ομίλους του Champions League νίκησε τη Λίβερπουλ. Συνεπώς, τίποτα δεν έχει τελειώσει στο ζευγάρι.

Η Άρσεναλ άλλωστε, παρουσιάζει σοβαρές αδυναμίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Δέχεται με σχετική ευκολία γκολ, ακόμα και από χειρότερους αντιπάλους. Αν συνυπολογίσουμε και την ενδεχόμενη χαλαρότητά της, λόγω του 2-0, δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι η Νάπολι θα βγάλει το καλό της πρόσωπο, θα κερδίσει και μετά… βλέπει. Επιλέγουμε το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Σκοράρουν στο Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως στοιχηματικά, παρουσιάζει και ο ισπανικός «εμφύλιος» του Europa League. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, έχοντας το πάνω χέρι χάρη στο 1-3 του πρώτου αγώνα. Τότε, έγινε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ. Το στιλ της Βιγιαρεάλ εξάλλου, ευνοεί τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, αλλά επιθετικά έχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα, θα είναι πιο… χαλαροί, αφού δύσκολα ανατρέπεται η κατάσταση. Επιπλέον, το μυαλό τους είναι στο πρωτάθλημα και την παραμονή στην κατηγορία.

Η Βαλένθια είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο δεύτερο μισό της σεζόν, και ονειρεύεται ευρωπαϊκή κούπα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, προσφέρει θέαμα αλλά έχει και ουσία. Η άμυνά της δεν είναι και η πιο σταθερή, και η Βιγιαρεάλ μπορεί να απειλήσει. Όμως, οι «Νυχτερίδες» είναι ικανές να κάνουν και πάλι ένα πολύ παραγωγικό παιχνίδι. Γενικά, προβλέπουμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal στο 1.85.

Πιο υψηλό σκορ στη Μόσχα

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στα πλέι-οφ της EuroLeague. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Μπασκόνια, στο Game 2 της σειράς. Οι Ρώσοι επικράτησαν εύκολα, με 94-68 στο πρώτο παιχνίδι, και προηγούνται με 1-0. Σήμερα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επιθυμεί να προστατεύσει εκ νέου την έδρα της και να διπλασιάσει τις νίκες της. Μετά από καιρό, η ΤΣΣΚΑ έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και ξεπέρασε τους 90 πόντους, χωρίς να πάρει πολλές προσπάθειες. Η Μπασκόνια έμεινε χαμηλά, αλλά ήταν πολύ άστοχη. Απόψε λοιπόν, με μεγαλύτερη ευστοχία θα προσπαθήσει να βελτιώσει το σκοράρισμά της.

Το ζευγάρι ευνοεί τα υψηλά σκορ, αφού αμφότερες οι ομάδες στηρίζονται περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την ποιότητα της ΤΣΣΚΑ, με Ροντρίγκεθ, Ντε Κολό, Κλάιμπερν κ.ο.κ. Και η Μπασκόνια όμως, έχει παίκτες με επιθετικό ταλέντο, όπως ο Σενγκέλια και ο Χουέρτας. Το σημερινό παιχνίδι προμηνύεται θεαματικό, και μας οδηγεί στο Over 162.5, σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...