ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κεφάλι ψηλά και πάμε για το break

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα σε όλους χθες, έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά του τη στέρησαν. Υπάρχει, όμως, κι άλλη ευκαιρία και οι "πράσινοι" θα την κυνηγήσουν.

Το κεφάλι ψηλά και πάμε για το break

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα σε όλους χθες, έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά του τη στέρησαν. Υπάρχει, όμως, κι άλλη ευκαιρία και οι “πράσινοι” θα την κυνηγήσουν.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα χθες. Απέναντι στο φαβορί που είναι η Ρεάλ, πήγε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή και να σπάσει από την αρχή την έδρα της βασίλισσας. Κάτι οι κακές επιλογές στο τέλος και κάτι οι διαιτητικές εφευρέσεις, στέρησαν από το τριφύλλι το break. Ομως, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σηκώσει κεφάλι, άπαντες οφείλουν να καθαρίσουν το μυαλό τους και να μπουν την Παρασκευή στο παρκέ έτοιμοι για το μεγάλο αποτέλεσμα. Μπορεί και πρέπει να το κάνει.

Μετά και τα χθεσινά, ο Ρικ Πιτίνο απαγορεύει στους παίκτες του οποιαδήποτε συζήτηση για τη διαιτησία. Αυτό πέρασε. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι και ο πόλεμος. Στη δεύτερη μάχη, λοιπόν, επί μαδριλένικου εδάφους, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει νικητής, αρκεί να έχει συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, καθαρό μυαλό και να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Τίποταν δεν έχει τελειώσει.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αμερικανός προπονητής προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες του την πίστη για μπρέικ. Η μάχη της Παρασκευής είναι και η πλέον κρίσιμη. Με αυτό το σκεπτικό θα παραταχθεί στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Με το σκεπτικό της νίκης, με το σκεπτικό της ανατροπής, με το σκεπτικό του break. Το έχει κάνει στο παρελθόν, μπορεί να το κάνει και τώρα. Υπομονή, καθάρισμα του μυαλού, αφοσίωση στο μπασκετικό πλάνο και όλα μπορούν να συμβούν. Παναθηναϊκός είμαστε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...