Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα σε όλους χθες, έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά του τη στέρησαν. Υπάρχει, όμως, κι άλλη ευκαιρία και οι «πράσινοι» θα την κυνηγήσουν.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα χθες. Απέναντι στο φαβορί που είναι η Ρεάλ, πήγε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή και να σπάσει από την αρχή την έδρα της βασίλισσας. Κάτι οι κακές επιλογές στο τέλος και κάτι οι διαιτητικές εφευρέσεις, στέρησαν από το τριφύλλι το break. Ομως, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σηκώσει κεφάλι, άπαντες οφείλουν να καθαρίσουν το μυαλό τους και να μπουν την Παρασκευή στο παρκέ έτοιμοι για το μεγάλο αποτέλεσμα. Μπορεί και πρέπει να το κάνει.

Μετά και τα χθεσινά, ο Ρικ Πιτίνο απαγορεύει στους παίκτες του οποιαδήποτε συζήτηση για τη διαιτησία. Αυτό πέρασε. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι και ο πόλεμος. Στη δεύτερη μάχη, λοιπόν, επί μαδριλένικου εδάφους, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει νικητής, αρκεί να έχει συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, καθαρό μυαλό και να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Τίποταν δεν έχει τελειώσει.

Ο Αμερικανός προπονητής προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες του την πίστη για μπρέικ. Η μάχη της Παρασκευής είναι και η πλέον κρίσιμη. Με αυτό το σκεπτικό θα παραταχθεί στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Με το σκεπτικό της νίκης, με το σκεπτικό της ανατροπής, με το σκεπτικό του break. Το έχει κάνει στο παρελθόν, μπορεί να το κάνει και τώρα. Υπομονή, καθάρισμα του μυαλού, αφοσίωση στο μπασκετικό πλάνο και όλα μπορούν να συμβούν. Παναθηναϊκός είμαστε.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου