ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Video: Οι 5 αποφάσεις που οι διαιτητές έκλεισαν το… μάτι στη Ρεάλ!

Στον Παναθηναϊκό δεν αποποιούνται τις ευθύνες τους, ωστόσο το... τσεκ στο βίντεο επιβεβαίωσε αυτό που όλοι νόμιζαν. Δείτε πέντε διαιτητικές φάσεις στο φινάλε που έφεραν την «πράσινη» επιστολή διαμαρτυρίας μετά το 1-0 της Ρεάλ.

Video: Οι 5 αποφάσεις που οι διαιτητές έκλεισαν το… μάτι στη Ρεάλ! | panathinaikos24.gr

Στον Παναθηναϊκό δεν αποποιούνται τις ευθύνες τους, ωστόσο το… τσεκ στο βίντεο επιβεβαίωσε αυτό που όλοι νόμιζαν. Δείτε πέντε διαιτητικές φάσεις στο φινάλε που έφεραν την «πράσινη» επιστολή διαμαρτυρίας μετά το 1-0 της Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάλεψε στην Μαδρίτη και το «WiZink Center» για να «σπάσει» την έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης από το Game 1 κιόλας και να μεταφέρει το πλεονέκτημα στο ΟΑΚΑ. Όμως, στο φινάλε μένει με το… κρίμα μίας σπουδαίας προσπάθειας που δεν ολοκληρώθηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα και ένα διπλό – χρυσάφι.

Αναλυτικά εδώ
Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει – Ο Παναθηναϊκός δεν φώναζε για πλάκα τόσα χρόνια για τον Μπερτομέου»
Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει – Ο Παναθηναϊκός δεν φώναζε για πλάκα τόσα χρόνια για τον Μπερτομέου» 1.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close