ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: «Αντικανονική η άμυνα του Καμπάτσο»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας μάλιστα ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν στόχο μόνο τη νίκη.

Λάνγκφορντ: «Αντικανονική η άμυνα του Καμπάτσο»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του τριφυλλιού, πριν τον αυριανό κρίσιμο αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ:

«Σε αγώνες πλέι οφ οι διαιτητές μπορούν να επιτρέπουν στους παίκτες να αποφασίζουν για την έκβαση του αγώνα. Υπήρχε πολύ physical παιχνίδι και δεν είχα πολύ χώρο για να κάνω ένα καλό σουτ. Ήταν αντικανονική η άμυνά του, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στην τελευταία φάση. Χάσαμε το σουτ. Εμείς θέλουμε να έχουμε την ίδια επιθετικότητα και στην άμυνα. Δεν δόθηκε φάουλ στην τελευταία φάση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 43.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Παίζουμε αύριο το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μια σειρά τριών νικών και η Ρεάλ έχει μία νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη διάθεση και την όρεξη για να τους κερδίσουμε και τότε θα καταφέρουμε πολλά στη σειρά.

Θέλουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε στα πλέι οφ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν είναι νοκ άουτ σειρά. Είμαστε ακόμα σε θέση για να φτάσουμε στην πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.