Το γράφαμε και πρόσφατα σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα. Όταν διαβάζεις κείμενα «διαφορετικά» από ανθρώπους που εδώ και μια 20ετία και βάλε δεν παραδέχθηκαν ποτέ ότι επί παντοκρατορίας Κόκκαλη είχε στηθεί η περίφημη παράγκα του Θωμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε ή γελάς ή δικαιώνεσαι. Κι όταν λέμε «διαφορετικά», εννοούμε την παραδοχή της παράγκας, του παρασκηνίου από τον Μητρόπουλο και μετέπειτα από τον Γκαγκάτση. Τα εξαπτέρυγα, δηλαδή, του Ολυμπιακού επί Κόκκαλη.

Βλέπετε, στον πόλεμο Μαρινάκη – Κόκκαλη, η γραμμή του Βαγγέλη είναι ξεκάθαρη: Χτυπάμε τον Κόκκαλη με κάθε τρόπο. Ακόμη και με την παράγκα που ευνόησε την ομάδα την οποία εμείς έχουμε τώρα στην ιδιοκτησία μας. Παράλογο; Όχι δα. Στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη τα παράλογα βασιλεύουν και βαφτίζονται λογικά με συνοπτικές διαδικασίες. Με δυο άρθρα «πύρινα» και με ένα νον πέιπερ από τον υπεύθυνο επικοινωνίας.

Πάμε παρακάτω…

Καλά και ωραία τα άρθρα και οι γραμμές, αλλά σαν τα «επίσημα χείλη» δεν έχει. Ε, σήμερα, φτάσαμε και σε αυτό το σημείο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του στον real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, στην προσπάθειά του να τα βάλει ξανά με τον Σωκράτη Κόκκαλη, παραδέχθηκε δημοσίως την ύπαρξη της παράγκας του Θωμά.

Ιδού τα λόγια του…

«Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά. Υπάρχει, επίσης, και σφιχταγκάλιασμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι γνωστή η παραχώρηση του Θωμά Μητρόπουλου, τόσο στον κ.Μελισσανίδη όσο και νωρίτερα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τα τελευταία χρόνια και αυτό το πληρώσαμε. Δυστυχώς για αρκετούς ανθρώπους το χρήμα είναι βασιλιάς».

Πλέον, η μαρτυρία είναι επίσημη. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού παραδέχεται δημοσίως ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο παραγκάρχης δηλαδή, ήταν δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο άνθρωπος που για πολλά χρόνια ήταν ο εκλεκτός του «θείου» και για μια επταετία δρούσε ανεξέλεγκτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό τις ευλογίες του Ολυμπιακού. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε περισσότερο. Ανυπομονούμε για τη συνέχιση αυτής της κόντρας…