Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην τακτική και στην κατοχή μπάλας ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην τακτική και στην κατοχή μπάλας ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν σήμερα, με τον Γιώργο Δώνη να ρίχνει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Άλτμαν και Βέργος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Αποστολάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version