ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Videogame θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Να που ένα προϊόν στην αγορά του gaming μπορεί να φανεί κι αλλού χρήσιμο

Videogame θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Η σκέψη όλης της ανθρωπότητας δεν μπορεί παρά να γυρίζει με θλίψη στη χθεσινή τραγωδία της πυρκαγιάς που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του εμβληματικού καθεδρικού ναού της πρωτεύουσας της Γαλλίας, της Παναγίας των Παρισίων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχέδια και οι προσπάθειες αναστήλωσης και στην όλη αυτή πανστρατιά, φαίνεται ότι βασικό ρόλο θα παίξει και η δουλειά που πραγματοποίησε εταιρεία της αγοράς των videogames. Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ