ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:15 - NS1/PANATHINAIKOS24)

ΠΑΟ μπορείς!

Με στόχο τη μεγάλη νίκη και το σπάσιμο της έδρας της Ρεάλ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους Μαδριλένους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague.

ΠΑΟ μπορείς!

Με στόχο τη μεγάλη νίκη και το σπάσιμο της έδρας της Ρεάλ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους Μαδριλένους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague.

Οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να κοιτάξουν ξανά στα μάτια το φαβορί, αλλά αυτή τη φορά να φύγουν με το “διπλό” και να γυρίσουν τη σειρά στην Αθήνα. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο έχουν καθαρίσει το μυαλό τους έπειτα από όσα έγιναν την Τετάρτη, έχουν βγάλει από τις σκέψεις τους τη διαιτησία και επικεντρώνονται στο κρίσιμο ματς με στόχο την υπέρβαση.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή ο Αμερικανός έδωσε το στίγμα πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να μπουν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ματς αφήνοντας πίσω τους ό,τι έγινε στο πρώτο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...