Βάλανε σημάδι στην κορυφή!

Η πρώτη μέρα των Πανελληνίων Αγώνων Αεροβόλων Όπλων για την κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, με καλά πλασάρισμα και μετάλλια, προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Το πρωί διεξήχθησαν τα Αγωνίσματα Αεροβόλου Πιστολιού Εφήβων και Αεροβόλου Τουφεκιού Νεανίδων.

Στο Πιστόλι Εφήβων με τα χρώματα του Παναθηναϊκού συμμετείχαν οι Κανιούρης Νικόλαος (544/600), Σαλταγιάννης Άρης (543/600) και Παππούς Κωνσταντίνος (496/600). Η «πράσινη» τριπλέτα κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στην Ομαδική Κατάταξη με αθροιστικό σκορ 1.583/1.800.

Στον Τελικό του Αγωνίσματος πέρασαν οι Κανιούρης και Σαλταγιάννης, όπου και απέδωσαν εξαιρετικά. Ο Κανιούρης Νίκος κατετάγη 4ος απέχοντας ελάχιστα από την τρίτη θέση, ενώ ο Σαλταγιάννης Άρης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στους Εφήβους!

Ταυτόχρονα, στο Τουφέκι Νεανίδων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συμμετείχε, με την τριάδα Μιχελάκη Εμμανουέλα (574,0/654) – Κοιλάκου Σταυρούλα (499,2/654) – Καλαϊτζάκη Δήμητρα (472,3/654), και κατέλαβε την 7η θέση στην Ομαδική Καταταξη.

Αυτή την ώρα διεξάγονται τα Αγωνίσματα Αεροβόλου Πιστολιού Νεανίδων και Αεροβόλου Τουφεκιού Εφήβων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια που κατεβάζουμε ομάδα στο τουφέκι νεανίδων και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία και δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής.

Ενότητες