ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βάλανε σημάδι στην κορυφή!

Βάλανε σημάδι στην κορυφή! Το πρωί διεξήχθησαν τα Αγωνίσματα Αεροβόλου Πιστολιού Εφήβων και Αεροβόλου Τουφεκιού Νεανίδων!

Βάλανε σημάδι στην κορυφή!

Βάλανε σημάδι στην κορυφή!

Η πρώτη μέρα των Πανελληνίων Αγώνων Αεροβόλων Όπλων για την κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, με καλά πλασάρισμα και μετάλλια, προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

Το πρωί διεξήχθησαν τα Αγωνίσματα Αεροβόλου Πιστολιού Εφήβων και Αεροβόλου Τουφεκιού Νεανίδων.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Πιστόλι Εφήβων με τα χρώματα του Παναθηναϊκού συμμετείχαν οι Κανιούρης Νικόλαος (544/600), Σαλταγιάννης Άρης (543/600) και Παππούς Κωνσταντίνος (496/600). Η «πράσινη» τριπλέτα κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στην Ομαδική Κατάταξη με αθροιστικό σκορ 1.583/1.800.

Στον Τελικό του Αγωνίσματος πέρασαν οι Κανιούρης και Σαλταγιάννης, όπου και απέδωσαν εξαιρετικά. Ο Κανιούρης Νίκος κατετάγη 4ος απέχοντας ελάχιστα από την τρίτη θέση, ενώ ο Σαλταγιάννης Άρης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στους Εφήβους!

Ταυτόχρονα, στο Τουφέκι Νεανίδων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συμμετείχε, με την τριάδα Μιχελάκη Εμμανουέλα (574,0/654) – Κοιλάκου Σταυρούλα (499,2/654) – Καλαϊτζάκη Δήμητρα (472,3/654), και κατέλαβε την 7η θέση στην Ομαδική Καταταξη.

Αυτή την ώρα διεξάγονται τα Αγωνίσματα Αεροβόλου Πιστολιού Νεανίδων και Αεροβόλου Τουφεκιού Εφήβων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια που κατεβάζουμε ομάδα στο τουφέκι νεανίδων και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία και δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.