ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δείτε τις κυριακάτικες «πράσινες» αναμετρήσεις (live)

Αυτές οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν live.

Δείτε τις κυριακάτικες «πράσινες» αναμετρήσεις (live)

Αυτές οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν live.

Την Κυριακή 21 Απριλίου ο Παναθηναϊκός δίνει πολύ σημαντικό αγώνα για την άνοδο στη Volleyleague γυναικών.

Οι «πράσινες» του Κυριάκου Καμπερίδη  αγωνίζονται στο κλειστό του σχολικού συγκροτήματος της Νέας Φιλαδέλφειας και ψάχνουν τη νίκη ώστε να πανηγυρίσουν την επιστροφή στα …μεγάλα σαλόνια.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στο Ηράκλειο το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού αγωνίζεται κόντρα στην κρητική ομάδα με … φόντο την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Παρακολουθήστε τον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας (21:00)  στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=aLGAMx1IOhg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2LPeUoXGCMQbvIe0LTAb0PryJL5-um7y_Ry4VQaJEAGPBSYBDi5aihjsI

Ο  αγώνα του Ηρακλείου αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να τον δείτε ζωντανά από την επίσημη σελίδα του ΟΣΕΚΑ στο facebook στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/oseka.gr/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.