ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επέστρεψε εκεί όπου ανήκει!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ και επέστρεψε στην Α1, την κατηγορία όπου ανήκει.

Επέστρεψε εκεί όπου ανήκει!

Ο Παναθηναϊκός… ξεμπέρδεψε από την παρένθεση της Α2 και έπειτα από τη νίκη του με 3-1 σετ στην έδρα της ΑΕΚ, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία!

Οι παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη μπήκαν δυναμικά στο ματς και στο τελευταίο σετ… τα πράγματα ξεκαθάρισαν, με τις πράσινες να κλείνουν το ματς στο 3-1 με σκορ 25-11, κατακτώντας την άνοδο στην Α1.

Στο πρώτο σετ έγινε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά με 16-18 αναγκάζοντας τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη να καλέσει τάιμ άουτ. Η Ένωση μείωσε με τη Γιοβάνη ενώ πέρασε μπροστά με 22-19 έχοντας το πάνω χέρι για την κατάκτηση του σετ. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν με την Οικονομίδου αλλά η ΑΕΚ πήρε το πρώτο σετ με 25-21.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο σετ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη προηγήθηκε με 7-12 και 11-22 για να πάρει τελικά το σετ με 13-25 και μεγάλη άνεση. Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά και στο τρίτο σετ όπου μετά το αρχικό 6-7 με τη Λαμπρινίδου έφτασε στο 7-11 με την ΑΕΚ να απαντά με σερί και να προηγείται εκ νέου με 14-13. Οι φιλοξενούνες όμως προσπέρασαν με 17-21 και 17-23 για να κατακτήσουν τελικά το σετ με 18-25.

Το «τριφύλλι» είχε πάρει φόρα και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασιές και το τέταρτο σετ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη μετά το πρώτο σετ, ήταν εντυπωσιακός από την γραμμή του σερβίς, ενώ κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Οικονομίδου.

Τα σετ: 25-21, 13-25, 18-25, 11-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...